calitate şi excelenţă

Calitate şi excelenţă alături de Optimedia

Optimedia se distinge prin profesionalismul serviciilor oferite.

Promovăm calitatea şi excelenţa, iar prin acestea înțelegem livrarea unor ferestre şi uşi având caracteristici optime de performanţă, care pot satisface și cei mai exigenți clienți.

Cere oferta!

De ce

Optimedia?

Optimedia oferă

Calitate optimă

Izolare termică şi acustică

Fiabilitate şi durabilitate

Securitate

Design

calitate şi excelenţă optimă

Calitate optimă

Calitatea rămâne caracteristica definitorie a companiei Optimedia, certificată prin sistemul de management al calităţii ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2004.

design

Design

Gama largă de forme, culori, accesorii și mai ales precizia de realizare, sunt elementele care permit produselor noastre să se diferențieze din punct de vedere al aspectului şi funcționalității.

securitate

Securitate

Oferim numeroase soluții și sisteme de securitate, care asigură o mai mare protecție locuinței dumneavoastră. Siguranţa și confortul utilizării sigure și durabile sunt confirmate de garanția pe care o oferim produselor noastre.

izolare termica si acustica

Izolare termică şi acustică

Sistemele de profile multi-camere asigură o izolare termică excelentă. Asociat cu un geam termopan adaptat tuturor condițiilor climatice, oferim game diverse de tâmplarie PVC și aluminiu ultra-performante, care vă ajută să economisiți energie și vă oferă un confort acustic optim.

fiabilitate si durabilitate

Fiabilitate şi durabilitate

Fabricate dintr-un profil de înaltă calitate, tâmplariile Optimedia asigură performanțe excelente în timp. Echipate cu armatură din oțel zincat cu grosime în funcție de dimensiuni, produsele noastre asigură rezistență la stres mecanic și variații climatice.