CINE SUNTEM

sediul social si de productie ferestre şi uşi din Oradea

Optimedia, producător principal de ferestre şi uşi.

S.C.Optimedia S.R.L. se situează între principalii producători de ferestre şi uşi din tâmplărie PVC şi Aluminiu din România. Ca şi lideri de piaţă, considerăm că este responsabilitatea noastră să stabilim nivelul calităţii.

Având sediul social şi de producţie la Oradea, în partea de vest a Romaniei, firma noastră îşi începe activitatea de producere şi comercializare a produselor din tâmplărie PVC în anul 1996, iar începand cu anul 2006, debutează producţia de tâmplărie din aluminiu.

Oferim ferestre şi uşi conform normelor europene.

Astăzi dispunem de o capacitate de producţie modernă, cu o suprafaţă totală de peste 13500 mp şi peste 260 de angajaţi. Aplicăm cele mai înalte standarde de calitate şi cea mai nouă tehnologie iar ferestrele şi uşile oferite de către firma noastră sunt conform normeleor europene în domeniul construcțiilor.

Calitatea tâmplăriilor noastre este rezultatul unui sistem productiv în care fiecare etapă este supusă supravegherii și verificării pentru a corespunde standardelor cerute.

Furnizori recunoscuţi la nivel european.

Asigurăm calitatea produselor şi serviciilor prin colaborarea cu furnizori recunoscuţi la nivel european (Cum sunt: Veka, Profine, Saint-Gobain, Winkhaus, Maco, Alumil, Cortizo, Schuco şi Reyners) şi investind într-un personal calificat, competent.
Astfel putem oferi ferestre si usi care indeplinesc toate cerintele clientilor nostrii.

Promovăm performanţa şi seriozitatea, oferind produse şi servicii de cea mai bună calitate.

6
5
Slide background
3
Slide background
scene03141
Sigla Optimedia