ferestre din pvc

FERESTRE DIN PVC

Optimedia produce ferestre din PVC care sunt caracterizate de calitate, soluţii fucţionale inovatoare, siguranţa şi economisirea energiei. Formele elegante ale profilelor, gama variată a culorilor şi accesoriior permit ferestrelor noastre să se distingă prin eleganţă şi design.

Sisten de ferestre PVC Veka 70
veka 70

VEKA 70

Sistemul de ferestre  din PVC, Veka 70 are un design clasic cu muchii uşor rotunjite care îi permit să se adapteze oricarui stil arhitectonic. Este recomandat pentru valorile sale estetice cât şi pentru cele funcţionale.

Sistem de ferestre PVC Veka 82
veka 82

VEKA 82

Noua gamă de profile Veka 82, special concepută pentru a satisface standardele înalte de izolare termică, siguranță și funcţionalitate. Este recomandată pentru case pasive şi clădiri,  pentru un consum redus de energie.

Sistem Kbe - 70
kbe 70

KBE 70

Sistemul de ferestre din PVC, KBE70 este conceput respectând cele mai noi exigenţe tehnice.
Acestea îndeplinesc toate cerinţele pe care cineva le poate avea astăzi de la o fereastră.

Sistem de ferestre PVC Trocal 70
trocal 70 ad

TROCAL 70 AD

Datorită geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului de ferestre din PVC,  InnoNova 70 AD classic şi elegance, acest sistem oferă soluţii pentru orice fel de stil arhitectonic.

Sistem de ferestre Trocal 76
trocal 76 md

TROCAL 76 MD

Noul sistem de etanşare cu garnitură centrală, Trocal 76 MD este o dezvoltare nouă pentru un sistem de ferestre din PVC.
Pe langă valorile remarcabile de izolare şi proprietăţile statice îmbunătăţite, prezintă de asemenea şi proprietăţi tehnice care anterior au fost atinse doar prin sistememe de profile cu adâncimi de instalare mari.