Grile de aerisire

GRILE DE AERISIRE

Aeratorul face parte integrantă din sitemul de ventilație a unei încăperi. Fiind punctul de plecare al sistemului, el aduce într-o manieră controlată aer curat în interiorul locuinței.

Pentru a evita problemele de sănătate, inconfort și de sustenabilitate a locuinței, este indispensabilă o bună aerisire. Soluții precum deschiderea ferestrei sau aerisirea naturală sunt insuficiente și au consecințe termice și acustice de aceea Optimedia vă recomandă să folositi grile de aerisire.

AERATORUL HIGRO-REGLABIL

Aeratorul păstrează un debit constant indiferent de condiții climatice, reglându-și în mod automat debitul în funcție de umiditate.
Este caracterizat de un soclu ce poate fi orientat în momentul instalării, ceea ce îi permite să își adapteze jetul de aer în funcție de poziția ferestrei în raport cu plafonul, pentru un confort maxim al locuitorilor.

Îl puteți găsi în trei culori diferite: alb, maro sau golden oak.

Higro-reglabil: modifică debitul aerului în funcție de rata de umiditate relativă de la nivelul încăperii

Atenuare acustică: până la 37 dB

Ușor de întreținut: nu are nevoie de reglaj, o simplă curățare anuală este suficientă.

Orientabil: se adaptează la configurația fereastră/plafon.

AERATORUL AUTO-REGLABIL

Aeratoarele auto-reglabile sunt destinate să protejeze găurile de ventilație a ferestrelor sau pereților de intemperii sau infiltrații de apă. Ele pot să ofere funcții precum izolare fonică și protecție anti-insecte. Se găsesc în două culori diferite: alb sau maro.

Aeratoare oferite de Optimedia