MISIUNE ŞI VALORI

Viziunea noastră este de a oferi produse şi servicii de înaltă calitate şi de a dezvolta o reţea de clienţi care să ducă la parteneriate pe termen lung.

Valorile de bază ale companiei noastre sunt:

  • pasiune pentru satisfacerea clientului
  • promptitudine în servicii și livrare
  • integritate şi excelenţă

La Optimedia, scopul nostru primordial este să asigurăm satisfacţia completă a clientului, oferind ferestre şi uşi care au caracteristici optime de performanță, fiind fabricate şi livrate pe baza unor standarde de înaltă calitate și tehnologie avansată.

A creea ferestre şi uşi este o profesie care făcută cu măiestrie, pasiune, și dedicare poate să ajungă la un alt nivel, acesta fiind rangul de ARTĂ. Din acest motiv, noi investim timpul nostru, pentru a vă oferi ferestre şi uşi create cu pasiune.

Pentru noi, o fereastră este mai mult decât simpla deschidere prin care lumina pătrunde în interior. Fereastra este interfața între exterior și interior, este deschiderea către o lume plină de oportunităţi, dar, este de asemenea şi o barieră de siguranță care ne protejază zona de confort.

misiune şi valori optimedia

Optimedia participă la târguri internaţionale.

Una dintre cele mai de succes metode de a promova compania noastră pe piaţa europeană şi nu numai, este participarea la târgurile internaţionale. În 2011, Optimedia a avut un stand de expoziţie la târgul internaţional de construcţii Batimat din Paris, fiind singura firmă românească participantă.
De asemenea, în 2012 şi 2013 am participat la târgul internaţional de construcții Batibouw de la Bruxelles, Made Expo de la Milano și Batimat de la Paris.

Vezi galerie