Sticla

STICLA

Sticla reprezintă aproximativ 80% din suprafața unei tâmplării. De aceea este necesar să se acorde o atenție sporită în alegerea acesteia. O alegere bună permite asigurarea unei atmosfere plăcute în interiorul locuinței, eliminarea zgomotului și reducerea cheltuielilor de energie.

SAINT GOBAIN GLASS

Diversitatea, funcțiile și performanțele lor oferă o mare libertate de creație în construcția de noi clădiri sau în renovare. SAINT GOBAIN GLASS oferă un răspuns concret cerințelor de izolare termică, acustică, securitate, etc.

izolare termica maxima IZOLARE TERMICĂ MAXIMĂ

Versiunea standard a ferestrelor oferite de către firma noastră este echipată cu un pachet termopan cu o izolare termică de ultimă generație. Coeficientul de transfer termic pentru un pachet termopan de 24 mm cu 2 sticle poate ajunge până la Ug=1.0 W/m².K.

Valoarea coeficientului de transfer termic poate fi îmbunătățită cu adăugarea unei a treia sticle. Se poate atinge valoarea de 0.6 W/m2 K. Astfel obținem o mai bună izolare termică și fonică, care va crește confortul din încăperea dumneavoastră. Grosimea poate varia între 32, 34, și 42 mm în funcție de profilul ales.

dublu si triplu vitrage

siguranta ridicata SIGURANŢĂ RIDICATĂ

Scopul principal al sticlei securizate nu este doar acela de a-l proteja pe utilizator, ci mai ales de a proteja clădirile împotriva efracțiilor.

Sticla securizată ESG este în medie de 4 ori mai rezistentă decât o sticlă standard la schimbările de temperatură, vânt puternic și lovituri. Este caracterizată de o rezistență sporită la flexiuni și la fisuri. Dacă se sparge, se desface în cuburi mici fără margini care să taie.

Sticla securizată laminată este compusă din 2 sticle simple lipite între ele cu o peliculă de PVB care în caz de spargere acționează ca o armătură de care rămîn lipite bucățile, prevenind astfel accidentele. Numărul sau grosimea componentelor sticlei laminate poate varia, astfel se poate obține sticlă laminată cu caracteristici diferite pentru a răspunde diferitelor nevoi, de exemplu: 3.3.1, 3.3.2, 4.4.1, 4.4.2.

siguranta ridicata

izolare fonica optima IZOLARE FONICĂ OPTIMĂ

Caracteristicile unei izolări fonice perfecte, creează o ambianță calmă atât în zona rurală, cât și centrul unui oraș.

După performanța dorită, izolarea fonică se poate realiza în două moduri :

  • Folosind un pachet termopan cu sticle de grosimi diferite.
  • Alegând în componența pachetului termopan o sticlă anti-efracție.

izolare fonica optima

cel mai bun control solar CEL MAI BUN CONTROL SOLAR

Tendința în construcțiile moderne, este de a folosi suprafețe mari din sticlă. Cu toate acestea, suprafețele mari de sticlă au nevoie de o protecție suplimentară împotriva radiațiilor razelor solare.

Acest tip de sticlă este obținut prin depunerea prin procesul de piroliză a unui strat pe bază de silice pe o sticlă clară sau sticlă colorată. Efectul de control solar depinde în principiu de grosimea sticlei (4 sau 6 mm) și de culoare (bronz, gri, verde sau albastru). Vă propunem o gamă diversă de sticle cu protecție solară: Planitherm 4S, Parsol sau Stopsol.

cel mai bun control solar

protejati-va intimitatea PROTEJAŢI-VĂ INTIMITATEA

Sticla decorativă sau mată împrăștie lumina și vă protejează de privirile indiscrete. Dispuneți de o gamă largă de modele, texturi și culori pentru a vă personaliza spațiul dumneavoastră.

modele de sticla decorativa oferite de optimedia windows and doors